Har du spørgsmål?

Hos Vinduespudsning KBH er vores ydelser helt simple.

Vi udfører nemlig vinduespolering hvor vinduerne bliver rengjorte fra kant til kant uden hverken løbere eller "helligdage”. For os er det helt naturligt, at det overskydende vand tørres op, hvor end det måtte være. Om du bor i stueetagen eller på 5. sal, så er det intet problem - vi er vant til at arbejde i højden.

Kontakt os i dag

Hvor lang tid tager en vinduespudsning?

Det kommer helt an på, hvor mange vinduer der skal pudses. Bor du i en typisk 2-3 værelses lejlighed, tager en vinduespolering cirka 30 minutter. Bor du i en 4-5 værelses lejlighed, tager en vinduespolering cirka 1 time.

Det er svært at sige en præcis tid, da det afhænger af hvilke vinduespartier du har. Vi garanterer, grundet vores store erfaring med polering af vinduer og døre, at du får et flot resultat hver gang.

Få et gratis tilbud

Hvor ofte skal mine vinduer pudses?

Det er et svært spørgsmål, da det er en smagssag. Vi mener dog at en vinduespolering hver anden måned (cirka hver 8 uge) vil være det mest optimale for at bibeholde smukke klare vinduer hele året rundt, så du ligeledes kan nyde udsigten.

Vi kan nemt tegne et abonnement til dig, så det ikke er noget du skal bruge din tid på unødvendig planlægning.
Hos erhvervsdrivende med facadevinduer, anbefaler vi et interval på enten 14 eller 30 dage.

Kontakt os
vinduespudser

Er vinduespudsning fradragsberettiget?

Ja vinduespolering er 100% fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe. Vi garanterer at vi har landets bedste priser, for hos os starter prisen nemlig kun ved 50 kr. pr. vinduesrude.

Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Vinduespudser Kbhs bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Kontakt os
VINDUESPUDSNING ERHVERV

Lad os være din nye samarbejdspartner, så garanterer vi at du får poleret dine vinduer i top kvalitet. Det kalder vi service på A+ niveau.

Vinduespudsning privat

Nu er det slut med at bruge din kostbare fritid, på selv at pudse dine mange vinduer. Vi har landets bedste priser og står altid klar til at yde byens bedste service.

Solcelle rengøring

For at sikre dine solcellers levetid og samtidig optimere effekten af dem, tilbyder vi en sikker rengøring af solceller.

Hvor ofte skal mine vinduer pudses?

Vi tørrer naturligvis altid kanterne af ved vinduespoleringen, både indvendigt og udvendigt.

Ønsker du hjælp med at få vasket træværket af omkring vinduerne samtidig med vinduespudsningen, beder vi dig kontakte os for en nærmere aftale om opgavens omfang og pris.

Se vores ydelser
vinduespudser

Tørrer i kanterne af ved en vinduespolering?

Vi tørrer naturligvis altid kanterne af ved vinduespoleringen, både indvendigt og udvendigt. Ønsker du hjælp med at få vasket træværket af omkring vinduerne samtidig med vinduespudsningen, beder vi dig kontakte os for en nærmere aftale om opgavens omfang og pris.

Få et gratis tilbud

Hvor ofte skal mine vinduer pudses?

For os er professionel og personlig service alfa og omega. Vi sætter en ære i vores håndværk og tager derfor vores arbejde meget seriøst. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og ligger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse.

Derfor er vi naturligvis altid interesserede i at vide, hvis der er særlige ønsker eller noget vi kan gøre bedre.

Hos Vinduespudser Kbh tilbyder vi vinduespolering til både private kunder og erhvervsvirksomheder i København og omegn.

Er du i tvivl? Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Har du snuskede ruder – eller kender du en der har?

Hos Vinduespudsning KBH kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.

Vores telefoner er altid åbne på hverdage mellem 09.00-19.00 og Lørdage mellem 09.00-16.00.

tlf. +45 61 31 31 20
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]