Københavns billigste & bedste fliserenser

Alle flise typer renses og behandles fra kun 25 kr. pr. kvadratmeter

Få renset dine flise indenfor 1 uge

Fliserens tilbyder priser fra kun 25 kr. pr. m2 fliser. Fliserens er et erfaren og miljøbevidst firma, hvor kvalitet og troværdighed er i højsædet. Vi lægger meget vægt på at levere et flot og veludført stykke fliserens arbejde. Vi tror på vores ydelser, derfor tilbyder vi en GRATIS prøverens. Dette tror vi på, der er vejen til tilfredse og tilbagevendende kunder. Og når vores kunder er tilfredse, er vi tilfredse.

Vi tilbyder landets bedste og billigste fliserensning

Vi har mere end 5 års erfaring med fliserens og tilbyder landets billigste professionelle fliserens til kun 25 kr. pr. kvm.

AFRENSNING
Uønsket belægninger såsom flisepest og alger fjernes med vores specialudstyr

KUN 25 kr. pr. kvm

DESINFICERING
Desinficerings behandlingen efter afrensning hjælper til at modvirke dybereliggende alger og fremtidige belægninger

KUN 5 kr. pr. kvm

IMPRÆGNERING
Imprægnering af fliserne beskytter overfladen mod angreb og fjerner fremtidige belægninger

KUN 20 kr. pr. kvm

NYT FUGESAND
Efter fliserens kan noget af den eksisterende fugesand forsvinde, derfor benyttes noget frisk fugesand

KUN 5 kr. pr. kvm

Privat

Hos Vinduespudser Kbh er kvalitet og service den højeste prioritet. Netop derfor holder vi altid en tæt kontakt til vores kunder, så I altid er klar over hvad vi planlægger at udføre hos jer og hvad prisen vil være.

På den måde får du tid til det som virkelig betyder noget i din hverdag, mens vi tager os af vinduespudsningen.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvad end det er en stor eller lille opgave I ønsker vi skal udføre.

Få et gratis tilbud

Erhverv

Få et godt tilbud på vinduespudsning af jeres firmas vinduer. Hos Vinduespudser Kbh tilbyder vi desuden fastløbende abonnementer, hvor vi sammen aftaler hvad jeres umilddelbare behov er. Det er uanset, om I har en butik med butiksvinduer der ofte har brug for rengøring eller om det er vinduer, der ikke mangler rengøring mere end få gange om året.

Ved at tegne et abonnement, slipper du for alt besværet med at finde en ny vinduespudser hver gang vinduerne skal rengøres – alt imens vi garanterer dig smukke vinduer til konkurrencedygtige priser. Vores priser starter ved kun 50 kr. pr. vinduesrude.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvad end det er en stor eller lille opgave I ønsker at vi skal udføre.

Kontakt os i dag
vinduespudser
vinduespudsning kbh
fliserens privat

Nu er det slut med at bruge din kostbare fritid, på selv at rense dine fliser. Vi har landets bedste priser og står altid klar til at yde byens bedste service.

FLISERENS ERHVERV

Lad os være din nye samarbejdspartner, så garanterer vi at du får behandlet dine fliser i top kvalitet. Det kalder vi service på A+ niveau.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager en fliserens behandling?

Det kommer helt an på, hvor mange kvadratmeter fliser der skal renses. Har du  en indkørsel eller en indgang til en mindre villa, så tager en fliserens cirka 3-4 timer. Som hoved regel så tager 100 kvadratmeter fliser  ca. 3-4 timer at få dem renset og imprægneret.

Vi garanterer, grundet vores store erfaring med rensing af dine fliser, at du får et flot resultat hver gang.

Hvor mange kvadratmeter fliser har jeg? Hvad koster en flise opmåling?

Som en del af vore ydelser, så er det helt uforpligtende, at bestille en GRATIS opmåling. Når du henvender dig, sender vi en specialist helt uforpligtende som måler op med vores præcise laser udstyr.

Under opmålingen gennemgår han flisernes tilstand og kommer med et forslag til den bedste løsning, med en rimelig indikation af pris for den behandling DU og specialisten bliver enige om.

Er vinduespudsning fradragsberettiget?

Ja vinduespolering er 100% fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe. Vi garanterer at vi har landets bedste priser, for hos os starter prisen nemlig kun ved 30 kr. pr. vinduesrude.

Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Vinduespudsning KBH bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Tørrer i kanterne af ved en vinduespolering?

Vi tørrer naturligvis altid kanterne af ved vinduespoleringen, både indvendigt og udvendigt. Ønsker du hjælp med at få vasket træværket af omkring vinduerne samtidig med vinduespudsningen, beder vi dig kontakte os for en nærmere aftale om opgavens omfang og pris.

Hvorfor vælge Vinduespudser KBH?

For os er professionel og personlig service alfa og omega. Vi sætter en ære i vores håndværk og tager derfor vores arbejde meget seriøst. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og ligger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse.

Derfor er vi naturligvis altid interesserede i at vide, hvis der er særlige ønsker eller noget vi kan gøre bedre.

Hos Vinduespudsning KBH tilbyder vi vinduespolering til både private kunder og erhvervsvirksomheder i København og omegn.

Generelle spørgsmål

Kender jeg prisen på forhånd?

Det korte svar er ja. Når du laver en aftale med os vil vi altid sikre os, at du ved hvad den konkrete pris er for vinduespudsning af dine vinduer. Det betyder at der ingen skjulte gebyrer er og vi sikre derfor, at vi altid er dit sikre valg.

Kan jeg selv bestemme tidspunktet for, hvornår I kommer og pudser mine vinduer?

I store træk kan du selv bestemme. Det skal naturligvis passe ind med vores andre kundeaftaler, men jo før vi laver en konkret aftale, jo mere indflydelse kan du også få. Og er du en af dem der har lavet en fast aftale med os, så er det selvfølgelig den der gælder hver gang.

Kører I uden for København?

Ja, vi kører både i indre København og i Storkøbenhavn. Selvom vi dækker et stort område er det yderst vigtigt for os, at vi overholder de aftaler vi har med vores kunder – og at vi altid er der til tiden. Vi vil altid gerne hjælpe med at pudse dine vinduer, så er du i tvivl om hvorvidt vi kører ud til dit hjem, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Det siger vores kunder

Vores kunder er det vigtigste for os. Derfor sætter vi stor pris på den feedback de giver. Læs hvad de siger nedenfor – og lav endelig selv en anmeldelse over dine oplevelser med Vinduespudser Kbh.

Lasse ThomsenAmager

Tusind tak for altid flotte vinduer. Jeg er meget glad for den service Vinduespudsning KBH tilbyder. De er der altid til tiden og priserne er jo helt geniale. Tak for godt arbejde.

Jonas JensenStorkøbenhavn

Jeg har nu fået pudset mine vinduer hos Vinduespudser KBH fast hver 8. uge det sidste års tid. Og jeg er SÅ glad for det. Det er så dejligt at komme hjem til rene vinduer, det gør bare udsigten dét bedre.

Maria KristineNørrebro

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Vinduespudsning KBH. De er både hurtige og grundige til at pudse mine vinduer.

Kenneth HansenBrønshøj

Nu har jeg for første gang fået pudset mine vinduer af Vinduespudsning KBH og det er bestemt ikke sidste gang. Tænk at jeg før i tiden selv brugte min tid på det, når jeg nu har mulighed for at få det gjort professionelt til de priser. Wow.

SusanneHellerup

Jeg oplever, at det er enormt trygt og troværdigt at handle med Vinduespudsning KBH. Jeg er rigtig glad for den aftale jeg har med dem om, at de skal pudse mine vinduer hver 9. uge - og så er det endda allerede klokken 07.00 om morgenen, så jeg ikke behøver møde senere eller tage tidligt fri. Det er virkelig god service!

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i København

Har du snuskede ruder – eller kender du en der har?

Hos Vinduespudser Kbh kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.

Vores telefoner er altid åbne på hverdage mellem 09.00-16.00

tlf. +45 61 31 31 20
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]