Ønsker du at få et uforpligtende tilbud af os?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig med en konkurrencedygtig pris indenfor 24 timer.

Hos Vinduespudser Kbh kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.

Vores telefoner er altid åbne på hverdage mellem 09.00-19.00 og Lørdage mellem 09.00-16.00

tlf. +45 61 31 31 20
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Det siger vores kunder

Vores kunder er det vigtigste for os. Derfor sætter vi stor pris på den feedback de giver. Læs hvad de siger nedenfor – og lav endelig selv en anmeldelse over dine oplevelser med Vinduespudser Kbh.

Lasse ThomsenAmager

Tusind tak for altid flotte vinduer. Jeg er meget glad for den service Vinduespudsning KBH tilbyder. De er der altid til tiden og priserne er jo helt geniale. Tak for godt arbejde.

Jonas JensenStorkøbenhavn

Jeg har nu fået pudset mine vinduer hos Vinduespudser KBH fast hver 8. uge det sidste års tid. Og jeg er SÅ glad for det. Det er så dejligt at komme hjem til rene vinduer, det gør bare udsigten dét bedre.

Maria KristineNørrebro

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Vinduespudsning KBH. De er både hurtige og grundige til at pudse mine vinduer.

Kenneth HansenBrønshøj

Nu har jeg for første gang fået pudset mine vinduer af Vinduespudsning KBH og det er bestemt ikke sidste gang. Tænk at jeg før i tiden selv brugte min tid på det, når jeg nu har mulighed for at få det gjort professionelt til de priser. Wow.

SusanneHellerup

Jeg oplever, at det er enormt trygt og troværdigt at handle med Vinduespudsning KBH. Jeg er rigtig glad for den aftale jeg har med dem om, at de skal pudse mine vinduer hver 9. uge - og så er det endda allerede klokken 07.00 om morgenen, så jeg ikke behøver møde senere eller tage tidligt fri. Det er virkelig god service!

Kvalitetspudsning til landets bedste priser

Fra kun 50,- kr. pr. vindue!

Vi garanterer at vi har landets bedste priser, for hos os starter prisen nemlig kun ved 50 kr. pr. vinduesrude. Desuden er vinduespolering 100% fradragsberettiget, hvilket betyder at du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe.

Når du skal fratrække dit håndværkerfradrag er det vigtigt at du betaler elektronisk, det vil sige at du overfører fra din bankkonto til Vinduespudsning KBHs bankkonto, ellers er det ikke muligt at gøre brug af håndværkerfradraget. Et håndværkerfradrag udgør 33% af den samlet regnings pris.

Få et gratis tilbud
Privat & erhverv

Vi står ved vores arbejde

Hos Vinduespudser Kbh er kvalitet og service den højeste prioritet. Netop derfor holder vi altid en tæt kontakt til vores kunder, så I altid er klar over hvad vi planlægger at udføre hos jer og hvad prisen vil være.

På den måde får du tid til det som virkelig betyder noget i din hverdag, mens vi tager os af vinduespudsningen.

Se vores ydelser
vinduespudser

Få et uforpligtende tilbud

Har du snuskede ruder – eller kender du en der har?

Hos Vinduespudser Kbh kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. Vores telefoner er altid åbne på hverdage mellem 09.00-19.00 og Lørdage mellem 09.00-16.00.

tlf. +45 61 31 31 20